Wat vind jij van Je Achterban?

Geef hier je mening over hoe Je Achterban werkt! Kun je bijvoorbeeld makkelijk vinden wat je zoekt? Voldoet de community aan je verwachtingen? Mis je bepaalde mogelijkheden om bijvoorbeeld in contact te komen met mensen? We horen het graag. Zo kunnen wij Je Achterban blijven verbeteren. 

Let op: heb je een inhoudelijke vraag of opmerking? Bijvoorbeeld over jouw cao of over het pensioenakkoord? Ga dan naar de juiste groep toe en stel daar je vraag.

Wat is jouw tip of feedback?
Deze feedback gaven andere mensen
  • Door dat onze vakbond veel te ver van de mensen is komen te staan (oog in oog contact is in deze moderne tijd niet meer mogelijk) is je achterban een communicatie middel. Of het echt goed werkt week ik niet zo goed.  Over het basisinkomen is veel gediscuseerd via Je Achterban. Vond ik wel interessant. Maar komt uit zo'n discussie niets voort dan heb je er niet veel aan.   Je kunt als lid een menig hebben, maar er wordt gewoon weinig meegedaan.

  • Vandaag kreeg ik een berichtje van Marianne van de " je achterban ''   redactie .  En ze verzekerde mij ervan

    dat alle reacties gelezen worden,en ze bedankte voor het reageren.  Ze willen ook proberen de communicatie op de reacties te verbeteren..

  • Waar is de Achterban van Rabobank?