Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Cao-overleg Uitzendwerk: we zijn blij met jullie reacties!

Het is goed om te lezen dat er zo veel (en fel) wordt gereageerd op het facebookbericht over de stand van zaken over het cao-overleg. De onderhandelingen gaan over jullie voorwaarden en omstandigheden.  Jullie betrokkenheid is dan ook altijd welkom. Ga hier mee door!

Wij zullen werk maken van jullie aangedragen punten

Dagelijks krijgen we berichten van leden en niet leden die tegen de nadelen van het uitzendwerk aanlopen. Jullie punten herkennen we dan ook. Of het nu om onderbetaling of allerlei vage week contracten of min/max contracten of achterstelling van uitzendkrachten gaat, wij maken er werk van. Blijf ons dus vooral zaken melden!

De onderhandelingen zijn gericht op het verbeteren van jouw arbeidsvoorwaarden

Uitzendwerk is wel een gegeven, het is in de wet geregeld, en wij hebben niet de illusie dat er een wereld zal zijn zonder uitzendwerk. Binnen dat gegeven willen wij proberen de voorwaarden waaronder jullie werken, zo goed mogelijk te laten zijn. In de onderhandelingen zijn daar onze inspanningen op gericht.

Blijf je mening geven!

Heb je ideeën en suggesties voor het verbeteren van jouw werksituatie? Laat dan hier je reactie achter!

 

Het laatste nieuws over het cao-overleg nalezen? Klik hier.

  • Verbetering: inlenersbeloning moet gelden over alle vergoedingen!

    Dus ook het vergoeden van een bestuurderskaart!

    Ook het vergoeden van de reiskosten voor een code 95 cursus die je bij het uitzendbureau volgt, terwijl werknemers van de opdrachtgever de cursus ergens anders volgen. Je hebt deze nodig voor hetzelfde werk.

    De uren vergoed a uurloon voor de tijd op code 95 cursus door de week.