Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Geldzorgen? Hier vind je gratis tools, een budgetcoach en digitale cursus

Maak jij je als uitzendkracht zorgen over je geld? Met de gratis Toolkit can CNV Geldzorg krijg je meer inzicht in jouw geldsituatie. Ook kun je gratis hulp krijgen van een budgetcoach, startpakket en digitale cursus.

 

Gratis toolkit, budgetcoach, startpakket en digitale cursus

Als jij je als uitzendkracht gratis aanmeldt bij Eerste hulp bij geldzorgen, krijg je:

•    een eigen coach, met wie je tijdens het traject digitaal contact hebt en je advies geeft;
•    een startpakket met handige hulpmiddelen (zoals een map, kasboek, tabbladen met tips);
•    een digitale cursus ‘Uitkomen met je inkomen’, die je inzicht geeft in je huidige situatie en je helpt met nieuwe stappen.

> Meld je aan

Voorkom dat je problemen groter worden

CNV Geldzorg en DOORZAAM willen ervoor zorgen dat je meer rust krijgt en een beter inzicht in je financiën. Zo voorkom je dat je problemen steeds groter worden. Het is als uitzendkracht moeilijk in deze tijd. Je bent niet alleen en je staat er ook niet alleen voor. Met Eerste hulp bij geldzorgen kun je op een makkelijke manier om hulp en begeleiding vragen.

Onderzoek naar gevolgen van de coronacrisis

Een peiling van platform ‘Wijzer in geldzaken’ en onderzoek van het Nibud laat grote gevolgen van de coronacrisis zien. Laagbetaalde flexwerkers geven aan dat hun inkomen met 62% is gedaald. De groep die al in een moeilijke positie zat, heeft het nu nóg zwaarder. CNV en DOORZAAM maken zich daar grote zorgen over.

Over project ‘Eerste hulp bij geldzorgen’

De coronacrisis raakt uitzendkrachten nu extra hard. Veel van jullie hebben nu geen baan meer of kunnen minder werken. Er is weinig te voorspellen over hoe dit in de toekomst gaat. Gelukkig kan dit project jullie helpen grip te krijgen op je financiën en de keuzes die je daarbij maakt. Het kan je ook helpen om een keuze te maken voor nieuw werk of persoonlijke ontwikkeling. In opdracht van stichting DOORZAAM (stichting voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten) voert CNV Geldzorg het project ‘Eerste hulp bij geldzorgen’ uit.