Ik heb een vraag:

Hallo, sinds een ongeluk bijna drie jaar geleden ben ik arbeidsongeschikt geraakt, 100%. Ik ben na 31 jaar in dienst te zijn geweest, ontslagen. Ik krijg een transitie vergoeding. Nu stelt de verzekerings maatschappij van degene die het ongeluk veroorzaakt

Hallo, sinds een ongeluk bijna drie jaar geleden ben ik arbeidsongeschikt geraakt, 100%. Ik ben na 31 jaar in dienst te zijn geweest, ontslagen. Ik krijg een transitie vergoeding. Nu stelt de verzekerings maatschappij van degene die het ongeluk veroorzaakte, dat deze transitie vergoeding als aanvulling van mijn uitkering (70% UWV) dient. En dat zij dus mijn uitkering niet hoeven aan te vullen. Dit lijkt me niet te kloppen. Mijn letsel schade advocaat geeft de verzekering hierin gelijk. Hoe zit dit nu eigenlijk?

Reacties (1)
  • Expert CNV Vakmensen
    Voorgesteld antwoord
    Antwoord
    Beste Susy, eigenlijk vraag je om een second opinion tegen wat je eigen advocaat zegt. Daar is dit medium niet geschikt voor, dan zouden we alle stukken moeten kennen. Jeachterban.nl gaat vooral over de cao en de arbeidsovereenkomst. Als je lid bent van CNV Vakmensen, ben je niet alleen verzekerd voor rechtsbijstand voor arbeidszaken, maar ook zoals jouw voor een aantal andere zaken zoals de kwestie die je noemt, net als bij een gewone rechtsbijstandsverzekering. Dus als je CNV-lid bent, kun je via CNV-info je vraag stellen.
Terug