Ik heb een vraag:

Vissers, laat je horen. Wij zijn namelijk benieuwd waar jij je zorgen over maakt.

Waar lig jij 's nachts wakker van? Over loon? Regel- en wetgeving? De vangst van de vorige dag? Concurrentie? Geavanceerde technieken? Laat hier horen waar jij je zorgen overmaakt. Mogelijk dat wij jou kunnen helpen om weer 8 uur per nacht te slapen.

Reacties (2)
 • Voorgesteld antwoord
  Antwoord
  Goede avond, ik weet niet of het de bedoeling is dat ik deze vraag op deze pagina stel maar ik was toch wel erg nieuwsgierig. Gister avond ben ik wezen vissen bij ons in het park, ik heb daar een aantal flinke brasems en een karper gevangen, maar ik vond ze er persoonlijk nogal ongezond uit zien. Zowel de brasems als de karper zaten allebei vol met rare bulten, Op twee van de brasems zat de hele kop vol met deze bulten en bloede deze ook. Verder viel mij bij alle 4 de vissen op dat na het verwijderen van de haak, en bij het terug zetten van de vis, dat de vis zich voor dood in het water liet liggen. Pas nadat ik ze een beetje terug naar mij toe haalde en hem wat door het water bewoog, begon deze na circa een halve tot een hele minuut weer heel erg rustig te zwemmen. Weet iemand waar dit op kan duiden, en of ik dit ook ergens moet melden? Zoja waar? Alvast bedankt, mvg, johannes postma
  • Expert CNV Vakmensen
   Voorgesteld antwoord
   Antwoord
   Beste Johannes079,

   Dat klinkt inderdaad niet goed, met de droogte die we hebben gehad is het inderdaad te verwachten dat de vissen het wat minder goed doen, maar rare bulten en bloed is zeker iets dat het best gemeld kan worden. Dit zou ik doen bij de gemeente of via de Waterschap. Als je foto's heb genomen van de vissen, dan zullen ze die er graag bij hebben.
Terug