Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen
  • 27 jan 2021

  Onderhandelingen voor nieuwe cao Waterbouw in aantocht

  Op woensdag 17 februari 2021 starten de onderhandelingen voor de nieuwe cao Waterbouw. Wat zijn volgens jou de belangrijkste punten voor een nieuwe cao? Mede op basis van jullie reacties zal de cao-commissie (werkende leden onder de cao) de inzet definitief gaan bepalen.
  • 9 okt 2020

  Geen perspectief op nieuwe cao Waterbouw

  Op donderdag 10 september 2020 hebben we voor de derde keer met elkaar onderhandeld over jouw nieuwe cao. Er is geen enkel zicht op het maken van nieuwe afspraken. Door de PFAS, Stikstof en nu door de Corona crisis heeft de sector het volgens werkgevers dusdanig zwaar dat er geen ruimte is voor een verhoging van de lonen. Zelfs prijscompensatie is voor de werkgevers onbespreekbaar. De prioriteit van werkgevers ligt...
  • 27 aug 2020

  Werkgevers zien geen ruimte voor loonsverhoging

  Het cao-overleg van dinsdag 25 augustus 2020 leverde niets op. De werkgevers vinden niet dat het EIB-rapport genoeg reden laat zien voor een loonsverhoging. CNV Vakmensen gaat haar cao-commissie Waterbouw (werkende leden in de Waterbouw) om advies vragen. Lees hier de uitkomsten van het gesprek.
  • 6 jul 2020

  Cao overleg Waterbouw op 25 augustus hervat!

  Op 6 februari zijn de onderhandelingen over een nieuwe cao Waterbouw gestart. CNV Vakmensen heeft de voorstellen toegelicht. Maar werkgevers zagen geen basis om tot cao-afspraken te komen.
  • 7 feb 2020

  Verder onderhandelen tijdens de stikstof en PFAS crisis?

  CNV Vakmensen doet voorstellen voor nieuwe cao Waterbouw: 4% loonsverhoging en meer. Werkgevers zien geen basis voor nieuwe cao in PAS- en PFAS crisis.