Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Wat wil jij in de nieuwe cao? Vul de peiling in!

Nog niet genoeg mensen uit de sector Bouwmarkten hebben gereageerd op de vraag: wat wil jij in de nieuwe cao? Wanneer we niet genoeg input van jullie hebben, is het lastig om te onderhandelen. Daarom vragen we jullie om ‘m alsnog in te vullen.

Hard gewerkt tijdens de coronatijd

Jullie hebben heel hard gewerkt tijdens moeilijke omstandigheden. Het was enorm druk en soms moesten jullie met risico voor eigen gezondheid in de bouwmarkt staan. Maar dankzij jullie heeft de bouwmarktsector de crisis wel overleefd. Toch krijgen jullie geen loonsverhoging, omdat de cao vorige maand ten einde liep.

Onderhandelen voor een nieuwe cao

Samen met vakbond FNV gaat CNV volgende week met de werkgevers in bouwmarkten- en de Doe-Het-Zelf-sector in gesprek. Het is allereerst een verkenningsgesprek, daarna volgen de onderhandelingen. Hierbij hebben we jullie input hard nodig. We hebben een peiling rondgestuurd om ideeën voor de nieuwe cao bij jullie op te halen. In de peiling kun je laten weten wat beter kan in de bouwmarkt en welke wensen we mee moeten nemen voor de onderhandelingen.

> Vul de peiling in

Wil jij mee naar de onderhandelingen?

We zoeken nog CNV-leden die bij Praxis, Hornbach en Bauhaus werken en die mee willen naar de onderhandelingen. Iedereen is welkom, als je maar lid bent van CNV (dat kun je hier worden!). Ook jongere leden zijn welkom, want daar hebben we vaak te weinig van bij de onderhandelingen. Het staat goed op je cv, je krijgt betaald vakbondsverlof en onkostenvergoeding. Interesse? Stuur een mailtje naar e.honkoop@cnvvakmensen.nl.