Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Geef jouw mening over de cao Detailhandel Aardappelen, Groente en Fruit

Hoe zorg ik dat alle medewerkers in de detailhandel Groente en Fruit op de hoogte zijn van het nieuws over hun cao, vroeg ik mij af… Mijn naam is Ellen Jonker en ik ben sinds 1 februari jullie vakbondsbestuurder.

Verschillende bedrijven, één cao

Zo'n 5500 medewerkers werken dagelijks in deze sector. Dat is geen grote groep als je het vergelijkt met andere beroepsgroepen. Als je in een groente & fruit- of delicatessenzaak werkt, heb je meestal niet veel collega’s. Je werkt vaak samen met de eigenaar of de eigenaarsfamilie. Er zijn ook een paar grotere bedrijven zoals de Goudreinet. Dat betekent dat jullie werkzaamheden ook uiteenlopen.

En toch is er voor jullie allemaal één cao. Ik kom daarom graag met jullie in contact om te  horen wat je aan arbeidsvoorwaarden nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Die informatie kan ik gebruiken om tijdens de onderhandelingen te zorgen voor een passende cao!

Stel jouw vragen over je werk

Als je vragen hebt over alles wat met je werk te maken heeft, kun je hier terecht. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt!

 

Op weg naar een nieuwe CAO

Op 1 april 2020 loopt de huidige CAO af. Wil je meepraten over de nieuwe CAO ? ik hoor het graag !