Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen
  • 15 mrt 2019

  Intertoys: nog meer gedwongen ontslagen

  Intertoys gaat nog eens zestig filialen sluiten. Wat betekent dit voor de toekomst van de medewerkers? Lees mee en stel je vragen op Je Achterban.
  • 14 mrt 2019

  Intertoys maakt een doorstart

  Intertoys blijft bestaan. Een deel van de Intertoys-medewerkers behoudt dus zijn baan. Daarom gaan we in gesprek met Intertoys over de arbeidsvoorwaarden.
  • 20 feb 2019

  Intertoys: kans op een doorstart

  Intertoys maakt misschien een doorstart. Dit betekent dat alleen met de ‘gezonde’ delen van Intertoys wordt doorgegaan. Wat betekent dit voor jou?
  • 12 feb 2019

  Intertoys vraagt uitstel van betaling aan

  Intertoys heeft uitstel van betaling aangevraagd. Wat betekent dit voor jou als werknemer? Dat willen wij van CNV Vakmensen bespreken met Intertoys.
  • 25 sep 2018

  Checklist: 19 tips voor een veilige werkvloer!

  Geld Motiveer je klanten om te pinnen. Room de kassa regelmatig af. Dan ligt er weinig contant geld voor het grijpen. Leg het geld altijd in een kluis. Let op: doe dit alleen als de winkel gesloten is! Scan je omgeving als je met geld vanuit de winkel naar de (nacht)kluis van de bank gaat. Leg de kluissleutel op een vooraf afgesproken vaste plaats, zodat iedereen die in het geval van een overval deze direct...