Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Arbeidsonderzoek 2019, doe je mee?

Hoe tevreden ben je met je werk? Hoe zie je de toekomst binnen jouw corporatie? Kun je makkelijk voldoen aan de eisen die het werk aan je stelt? Deze en andere vragen komen aan bod in het Arbeidsmarktonderzoek 2019.

Doe mee!

Wil je meewerken aan het onderzoek? Je hebt een e-mail van je werkgever ontvangen, waarin een link naar het onderzoek staat.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt het invullen van de vragenlijst onderbreken (je antwoorden worden automatisch bewaard). Jouw deelname aan het onderzoek en je antwoorden blijven anoniem.

Het onderzoek is een initiatief van FNV, CNV, De Unie, AEDES en FLOW, en wordt uitgevoerd door de samenwerkende onderzoeksbureaus Panteia en Etil. Als dank voor het invullen van de vragenlijst krijg je toegang tot een online rapportage waarin je de resultaten van de medewerkers van jouw corporatie kunt vergelijken met die van andere corporaties.

Heb je vragen over dit onderzoek? Of heb je geen e-mail van je werkgever ontvangen en wil je wel graag meewerken aan het onderzoek en de vragenlijst invullen? Neem dan contact op met de projectleider bij onderzoeksbureau Etil: Evert Webers