Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Spreek je uit voor een eerlijke cao

Bijna drie maanden geleden stopten de onderhandelingen voor een nieuwe cao Woondiensten. We zaten ondertussen niet stil. We hebben meer dan 1250 medewerkers gesproken. Slechts 15 van hen vindt dat we akkoord moeten gaan met het eindbod van Aedes.

Kon jij niet bij deze bijeenkomsten aanwezig zijn, of wil je nog eens terug lezen wat we besproken hebben? In een nieuwsbrief naar onze leden is de PowerPoint presentatie meegestuurd.

Ga naar de nieuwsbrief >

Hoe nu verder?

Steeds meer medewerkers worden zélf actief. Steeds meer medewerkers realiseren zich dat koopkrachtbehoud voor iedereen een groot goed is. En niet, zoals sommige medewerkers denken, nét zo gewoon als ‘water uit de kraan’.

Laat je horen

Worden er ook bij jou in de corporatie initiatieven genomen? Zijn jullie bezig met een petitie, brief of andere ‘actie’? Laat het hieronder horen of stuur een mail.

Het signaal dat wij in de kantines ontvangen is duidelijk: niet zomaar akkoord gaan met het eindbod van Aedes. Het is belangrijk dat ook werkgevers dát signaal horen. Daar lever jezelf een bijdrage aan door je, samen met je collega’s, te laten horen.

Wij hopen dat Aedes inziet dat het eindbod zoals ze dat op tafel heeft gelegd aangepast moet worden.