Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Vakbondsleden akkoord met onderhandelingsresultaat Woondiensten

Vorige week konden jullie stemmen over het onderhandelingsresultaat Woondiensten. Bijna 90% van de CNV-leden stemde vóór de cao Woondiensten. Voor FNV en De Unie geldt hetzelfde.

Duidelijk 'ja' voor onderhandelingsresultaat

Het onderhandelingsresultaat was niet helemaal wat we wilden. We hebben het resultaat daarom neutraal aan jullie voorgelegd. Zo kon iedereen een eigen mening vormen. Het is fijn dat we een uitslag hebben die glashelder is!

Wachten op het bestuursbesluit van Aedes

Het bestuur van Aedes moet nog akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Pas als het bestuur van Aedes akkoord gaat, komt de cao tot stand.

Aan de slag

Wij hopen dat het Aedes-bestuur snel een positief besluit neemt. Medewerkers hebben lang genoeg op een structurele loonsverhoging moeten wachten. Het zou mooi zijn als de afgesproken loonsverhoging in september op het loonstrookje kan worden bijgeschreven. Bovendien moeten cao-partijen aan de slag met het uitvoeren van het overeengekomen onderzoek naar het Handboek Functie-indeling Woondiensten.

Zodra het bestuursbesluit van Aedes bekend is, zullen we jullie informeren. Heb je in de tussentijd vragen? Stel ze hieronder of neem contact met mij op.